FRAKTPOLITIKK


Hoe lang duurt het om mijn bestelling voor te bereiden en te verzenden?

Het hangt af van de verzendmethode die u kiest en het land van de ontvanger.

Driehoekige verzending

Triangle Shipping is de veiligste manier, omdat het de klant helpt om de douanekosten zo veel mogelijk te vermijden. De totale voorbereidings- en verzendtijd is meestal ongeveer 9-19 dagen. Dit komt doordat we uw pakket eerst vanuit China naar een MIDDELSTE land moeten verzenden, en vervolgens wordt uw pakket vanuit dat MIDDELSTE land naar uw land gebracht.

Directe verzending

Directe verzending (Direct Shipping) is erg snel, vooral voor verzending naar de Verenigde Staten, maar het duurt veel langer op het gebied van voorbereiding. Het nadeel van directe verzending is dat klanten waarschijnlijk douanerechten moeten betalen, vooral voor verzending naar Europese landen, Canada en Mexico. Als klanten hier erg op letten, kies dan alstublieft niet voor deze verzendmethode.

Moet ik douanerechten betalen?

Het hangt af van welke verzendmethode je kiest. Als je kiest voor Triangle Shipping, komt douanerechten zelden voor. Als je kiest voor Direct Shipping, komt douanerechten meestal voor (behalve bij verzending naar de Verenigde Staten).

Wat gebeurt er als mijn pakket in beslag wordt genomen door de douane?

Als de verzendmaatschappij u informeert dat ze informatie nodig hebben over het pakket, neem dan eerst contact met ons op. Wij zullen u de benodigde informatie verstrekken om het pakket door te laten gaan. Als de douane het pakket in beslag neemt in uw land, willen ze meestal dat u de belasting betaalt. Betaal dit alstublieft. Als het douanepersoneel zegt dat uw pakket al vernietigd is, maakt u zich geen zorgen, ze willen u nog steeds belasten. Als dit echt gebeurt, bieden wij u een kortingscode van 50% aan en kunt u opnieuw kopen. We zullen de QC-video opnieuw voor u maken en deze via FedEx verzenden. Als de douane het pakket aan onze kant in beslag neemt, zullen wij de klant het volledige bedrag terugbetalen of een nieuw product sturen.